Inter(re)styling

U wilt uw nieuwe woning inrichten

DreaMstyling komt bij u langs voor de inrichting van uw nieuwe woning. Dit kan op basis van een bezoek aan de nieuwe woning, maar is ook mogelijk op basis van plattegronden en foto’s van de nieuwe woning.

In het eerste kennismakingsgesprek wordt samen met u naar de ruimtes en hun functies van uw nieuwe woning gekeken. Op basis van uw persoonlijke wensen en voorkeuren kan DreaMstyling een adviesrapportage met sfeerimpressies voor u opstellen. Hierbij wordt uiteraard ook rekening gehouden met het meubilair en de accessoires die u naar uw nieuwe woning wilt meenemen. Uw interieur is immers uw privé-omgeving. U kunt de adviezen zelf uitvoeren, maar de uitvoering kan ook gerealiseerd worden door DreaMstyling.

U wilt uw huidige woning opnieuw stylen

DreaMstyling komt bij u langs om samen met u opnieuw naar uw woning en inrichting te kijken. Sfeer is erg belangrijk en persoonlijk en kan vaak door een kleine aanpassing in kleurgebruik, stoffen, accessoires en planten veranderen. In sommige gevallen is het noodzakelijk meubilair te verplaatsen of te vervangen. Hierbij wordt rekening gehouden met uw persoonlijke ideeën en voorkeuren.

In het eerste kennismakingsgesprek lopen de stylisten van DreaMstyling samen met u uw woning door. Hierbij wordt gekeken naar uw wensen en voorkeuren. Het interieuradvies bestaat uit een adviesrapportage met sfeerimpressies. U kunt de adviezen zelf uitvoeren, maar de uitvoering kan ook gerealiseerd worden door DreaMstyling.