Testimonials

– Meneer Kardol, Zuidstad Makelaars – 

Iemand die een woning zoekt prikkelen met een stijlvolle inrichting. Marit weet hoe dat moet! En de praktijk laat zien dat het werkt.

Lege woningen, maar ook bewoonde woningen komen na interieuradvies en een tijdelijke inrichting heel anders over. Op internet door mooie foto’s, maar ook tijdens een bezichtiging. Belangrijk is dat mensen zich ‘thuis’ gaan voelen.

Marit van DreaMstyling verstaat haar vak. Zij heeft de ervaring in huis om met advies op maat en leuke spullen een inrichting te creëren die in de smaak valt. En elk object is anders. Het is daarom fijn, ook als makelaar betrokken bij de verkoop, goed te kunnen samenwerken. Het doel is namelijk hetzelfde: een koper vinden!

Als makelaar spreek ik uit de praktijk. Verschillende woning zijn in combinatie met een aansprekende inrichting – verzorgd door DreaMstyling– succesvol verkocht. Juist degene die nog niet zijn woning heeft verkocht en verschil wil maken adviseer ik DreaMstyling. Het is een kleine investering, maar er staat tegenover: een snellere verkoop tegen een hogere prijs.

 

– Mevrouw de Bruin – den Boer, Nationaal Grondbezit –

Samen werken met DreaMstyling wordt als zeer prettig ervaren. DreaMstyling is kundig en denkt actief met ons mee.

DREAMSTYLING weet precies wat kopers willen ervaren bij de 1e indruk van een “uitpond”woning. DreaMstyling heeft aan 3 woorden genoeg om te weten hoe ze de woning precies moeten inrichten voor de juiste doelgroep.

 

– Mevrouw Hofstra, Woonbron Hoogvliet –

De samenwerking met DreaMstyling is hartstikke goed, ze denken met je mee en als er iets snel moet gebeuren, dan kun je er van op aan dat dit geregeld wordt. Ook denken ze verder dan alleen de inrichting van een huis. Ook aan een inrichting voor de tuin wordt gedacht in samenwerking met een hovenier.

Een tijdelijke inrichting, zeker in deze tijd met een moeilijke markt, geeft potentiële kopers een goed beeld van hoe de woning ingericht kan worden. Het is prettiger om in een ingericht huis binnen te komen, dan in een leeg, kaal huis.

De ervaring is dat kopers het prettig vinden om onze modelwoning te bekijken, het oogt groter dan een kaal huis en men ziet meteen hoe je de ruimtes kan gebruiken.