Modelwoning

De tijd dat nieuwe woningen nagenoeg van de tekentafel werden verkocht is voorbij. Potentiële kopers willen bij de aanschaf van een nieuwbouw woning, de woning eerst in levende lijven bezoeken. Men wil de woning echt beleven. Het inrichten van een modelwoning in het project is hiervoor dé oplossing.

DreaMstyling heeft jarenlange ervaring in het inrichten van modelwoningen. Een lege ruimte spreekt niet tot de verbeelding. DreaMstyling kan u helpen om de woning optimaal te presenteren. De woning wordt door de stylisten van DreaMstyling volledig, sfeervol en doelgroepgericht ingericht.

Werkwijze:

  • DreaMstyling bezoekt (eventueel samen met u) de woning.
  • DreaMstyling doet op basis van dit bezoek een vrijblijvende offerte.

Zowel huur als koop van meubilair, accessoires, stoffering en verlichting behoren tot de mogelijkheden. DreaMstyling heeft alles in eigen bezit. Hierdoor kunnen we u een lagere prijs bieden dan stylisten die het interieur van derden huren.

DreaMstyling neemt ook verbouwingswerk, schilderwerk, hovenierswerk etc. voor u uit handen. Het voordeel is dat u één aanspreekpunt heeft.

Daarnaast biedt DreaMstyling ondersteuning bij de presentatie van de woning op open dagen. De stylisten van DreaMstyling kunnen tijdens open dagen tevens als gastvrouw optreden. Wij zorgen ervoor dat potentiële kopers gastvrij in de woning worden ontvangen,  zodat de makelaars zich geheel op het verkoopproces kunnen richten.