Rotterdams Stylingbureau

DreaMstyling is een jong, ervaren en ambitieus stylingbureau dat u graag adviseert bij de restyling of verkoopstyling van uw woning. Hierbij kunt u denken aan uw huidige woning, uw nieuwe woning, maar juist ook dé woning die u van plan bent te verkopen. Op de zakelijke markt richten wij ons op het inrichten van modelwoningen, uitpond woningen en bedrijfspanden.

Tegenwoordig is het gebruikelijk dat men naast het inschakelen van een makelaar voor de verkoop van een woning, ook een interieurstylist inschakelt voor een verloopstyling. Bij het op de markt brengen van uw te koop staande woning kunt u immers maar een keer een goede indruk maken. DreaMstyling helpt u om uw woning zo gunstig mogelijk te presenteren.

In de praktijk blijkt dat door kleine aanpassingen in uw huidige interieur uw woning een andere sfeer krijgt. Hierdoor komen de vele mogelijkheden van uw woning veel beter tot zijn recht. Mogelijkheden die potentiële kopers anders wellicht niet zouden zien. We kunnen u adviseren en bieden u een complete verkoopstyling aan bij zowel een bewoond als leegstaand huis.