Meneer Kardol, Zuidstad Makelaars

Iemand die een woning zoekt prikkelen met een stijlvolle inrichting. Marit weet hoe dat moet! En de praktijk laat zien dat het werkt.

Lege woningen, maar ook bewoonde woningen komen na interieuradvies en een tijdelijke inrichting heel anders over. Op internet door mooie foto’s, maar ook tijdens een bezichtiging. Belangrijk is dat mensen zich ‘thuis’ gaan voelen.

Marit  van DreaMstyling verstaan haar vak. Zij heeft de ervaring in huis om met advies op maat en leuke spullen een inrichting te creëren die in de smaak valt. En elk object is anders. Het is daarom fijn, ook als makelaar betrokken bij de verkoop, goed te kunnen samenwerken. Het doel is namelijk hetzelfde: een koper vinden!

Als makelaar spreek ik uit de praktijk. Verschillende woning zijn in combinatie met een aansprekende inrichting – verzorgd door DreaMstyling – succesvol verkocht. Juist degene die nog niet zijn woning heeft verkocht en verschil wil maken adviseer ik DreaMstyling. Het is een kleine investering, maar er staat tegenover: een snellere verkoop tegen een hogere prijs.

Daan Kardol, Zuidstad Makelaars